top of page
Anchor 6
FUVARMEGOLDASOK

3PL és Dedikált logisztika

Teljes dedikált logisztikai szolgáltatások és supply chain irányítás. Szakszerű raktározási, szállítmányozási és értéknövelt szolgáltatásaink ügyfeleink igényeinek kielégítéséhez igazíthatóak – személyre szabott és tökéletesen rugalmas csomag létrehozásával, amely megfelel minden egyes tevékenységi kör különleges követelményeinek.  

Just In Time Szolgáltatások / Visszutas Logisztika

 

 

A Visszutas Logisztika (VI) az áruknak az elosztói láncban fordított irányban (pl. a fogyasztótól a termelőhöz) történő mozgását szolgáló program- vagy készségkészletre vonatkozik. Ez többet foglal magába, mint a konténerek vagy csomagok egyszerű újrafelhasználása.

A terméknek a fogyasztói pontról egy másik pontra való mozgását jelenti, a megmaradt érték visszanyerése, vagy, esetleg, a termék megfelelő elhelyezése céljából. 

A Visszutas Logisztika célja kiterjedt a bizonyos szolgáltatások irányításától, különféle kérdések bevonása érdekében, és jelentős módon felkeltette a cégek többségének az érdeklődését.

A Visszutas Logisztika folyamata időszakosan negatív készpénzáramlást eredményezhet, amit nehéz előre látni és könyvelni, de fontos a kereskedő likviditásának irányításában.

A Visszutas Logisztikával kapcsolatos bizonytalanságok olyan helyzetet hozhatnak létre, amelyben a kereskedő nehézségekbe ütközhet a rövid lejáratú pénzügyi kötelezettségeinek a betartásában vagy a lehetőségek felhasználásában.  

Please reload

Egyszerű és hatékony megoldások!

15.000
Fuvar evente
Back-discount
KPI - 99,5%

Szállítmányozás és logisztika – folyékony halmazállapotú áruk

A folyékony halmazállapotú veszélyes áruk szállítása a legnagyobb felelősség a terméket, embereket és környezetet illetően és ezen okból kifolyólag nagyon fontos, hogy szakszerű szállítási szolgáltatásokat válasszanak, olyanokat, mint amilyeneket a Hope Sped kínál.

A Folyadékok - Logisztikai Osztály minden termékre vonatkozóan, úgy kémiai, veszélyes vagy veszélytelen, mint élelmezési termékekre szállítási megoldásokat fejleszt ki és ültet gyakorlatba. Így ügyfeleink részére személyre szabott szállítási megoldásokat kínálunk, illetve információ áramlást, amely a kezdetektől a végéig ellenőrzött.

A szállított termékek körülbelül 60-70% veszélyes anyag, amely az ADR 3,6,8 és 9. osztályába sorolható. A Hope Sped fő prioritásai a rugalmasság, biztonság és tartósság, valamint a törvényes követelményeknek való megfelelés, minőségi és környezeti mutatók.

Annak érdekében, hogy elkerülve legyen a termék mindenféle szennyeződése, a Hope Sped inox, fűtési rendszerrel, ill. kompresszorral ellátott és mindig tiszta tartálykocsikat bocsát a rendelkezésre, melyek ECD-vel rendelkeznek (Európai Tisztasági Dokumentum).

A minőség számunkra az ügyfelek kéréseinek való teljesítését jelenti, azt a biztonságot, hogy a szállítások a legjobb körülmények között zajlottak. A szakszerűséget úgy a járművezetők, mint a menedzserek magas szinten folytatott kiválasztása jelenti.

FTL/LTL/Expressz szállítás

Az általános áruk osztályának keretén belül, a csomagolt és ömlesztett áruk közvetlen és multimodális (kombinált) szállítmányozási, raktározási, elosztási, cross-docking (közvetlen átrakási), vámolási szolgáltatásokat kínálunk.

A közös munka, az egész csapattal megosztott tapasztalat szilárd alapot biztosít minden egyes szállítás lebonyolításához. Így sikerül bármilyen felmerült problémát megoldanunk  az ügyfeleink javára, szavatolva ezáltal a jó választás elégtételét.

Intermodális / Hub / Cross-docking

A CO2 kibocsátás csökkentéséről szóló európai irányelvek keretében az intermodális szállítás kiemelt fontosságú. A folyamat partnereink HUB termináljain keresztüli folytatásaként lehetőségünk van cross-dock révén egyidejűleg szállítani Románia valamennyi jelentős városába

Please reload

Anchor 9
Solutii transport
TORTENET

Több, mint ket évtizedes siker!

2003-2004

A Hope Sped 2003-ban létesült, teljes mértékben román tőkével rendelkező magáncégként. A folyékony halmazállapotú áruk szakosított szállítási szolgáltatásainak nyújtása és a hazai piac jelentős szereplőjévé válás célokat a tevékenysége első két évében elérte

 

2004-2007

Már a 2004. évben létrejött az általános áruk szállítása osztály. A motivált, tapasztalt és rugalmas csapatból kialakított új osztály hamar tekintélyt szerzett a szállítmányozási piacon, biztosítva ezáltal a társaság jó hírnevét mind belföldön, mind pedig európai szinten.   

2007-2010

Romániának az Európai Unióhoz való csatlakozása folytán az áruk szabad mozgása újraértelmezi a szállítmányozási piacot Romániában, a Hope Sped pedig sikerrel alkalmazkodik ehhez, folytatva a pénzügyi növekedést és kibővítve az ügyfélkörét. Magyarországi és németországi partnereivel együtt a Hope Sped nagyon hatékony szállítmányozási és logisztikai hálózatot kínál.     

Please reload

2010-2013

A Hope Sped hosszútávú partnerkapcsolatokat alakít ki a vegyipar és a közszükségleti cikkek szakág területén működő jelentős szereplőkkel. A speciális szállítási és minőségi követelményekhez való alkalmazkodás révén megteremtik egy projekt alapjait az autóipar területén. A társaság írányító testületének sikerül leküzdenie a gazdasági válságot és 10 millió eurót meghaladó üzleti forgalmat jegyeznie.

2013-2015

A jobb területi lefedettség érdekében létrejön az ausztriai és a bukaresti telephely. Az autópark új Mercedes Actros EURO 6 tehergépkocsikkkal egészül ki, a káros kibocsátások csökkentése stratégiájának és a szállítási költségek alacsonyabb fogyasztás révén történő csökkenésének megfelelően.   

2015-2016

A Hope Sped csapata eléri a 45 alkalmazottat, és 13 millió eurót meghaladó üzleti forgalmat jegyez, a megyében a második helyet foglalva el a szállítmányozás területén. A flotta hét Man TGX Efficient Line tehergépkocsival bővül. Logisztikai szolgáltatási szerződések jönnek létre multinacionális cégekkel, 6 millió euró értékben.

Please reload

Partnereink

UNILEVER
MOL
NESTLE
Image 32
BASF
Electrolux-logo(web)
Image 32

A teljesítmény az ajánlólevelünk

Forduljon hozzánk bizalommal!
bottom of page