top of page

Az Ön szakemberei a szállításban

A HOPE SPED 2003-ban létesült és az áruszállítás közvetítése képezi a tevékenységi körét. A létrejöttétől mostanáig olyan szervezeti politikán alapuló tartós fejlődést ért el, amely hangsúlyozza az ügyfelek igényei jó minőségű és gyors teljesítésének fontosságát.

Szilárd meggyőződésünk és szándékunk, hogy a nemzetközi szabványoknak megfelelően biztosítsuk az áruszállítás közvetítési szolgáltatásainkat, a bevezetett írányítási rendszereknek megfelelően. Ennek érdekében vállaljuk, hogy folyamatosan felmérjük, teljesítsük és meghaladjuk ügyfeleink elvárásait. 

Munkatársaink elsődleges célja, hogy a legelőnyösebb ajánlatokat kínálja az ügyfelek igényeinek kielégítésére, rugalmasságot és törődést tanúsítva az ügyféllel szemben.  

Szakképzett és dinamikus csapatunk révén jelenleg átlaagosan havi 1000 szállítást végzünk, a munka mennyisége pedig a társaság gazdasági teljesítményében tükröződik.

Tevékenységünk valamennyi körülményét szigorúan felmérjük, és folyamatosan nyomon követjük, kiemelt fontosságot tulajdonítunk a társaság tartós fejlődésének és az ügyfeleink kiszolgálási módjának folyamatos javításának, ami a legfontosabb versenyelőnyünk.

Bodó Csaba

General Manager

Delivering your

business !

​​“Logic takes you from A to B, Imagination takes you anywhere you want.”


– Albert Einstein

A teljesítmény az ajánlólevelünk

Forduljon hozzánk bizalommal!
bottom of page