top of page

A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!

Hatékonyság – Biztonság - Megbízhatóság 
Anchor 4
Four-Kites.jpg
Whirlpool-logo-2016–now
total
schermata-2019-01-16-alle-11-14-28_1309_
slovnaft
rockwool
lambo
new-audi-logo
kraft_mondelez_new_logo_48591700
UNILEVER
MOL
NESTLE
Image 32
BASF
Electrolux-logo(web)
Image 32

Az ipari és kereskedelmi ágazatok széles skáláját szolgáljuk ki, ötvözve a megszerzett tudást a legújabb európai szabványokkal.

 

A 2003-ban a magas minőségű szállításmányozási és logisztikai szolgáltatások nyújtásának szándékával alapított társaság referenciának számít helyi és nemzetkozi szinten.

 

A Hope Sped filozófiája

 Because today derives from yesterday and tomorrow is a result of  the past...
(Jacques Le Goff)

Az integrált logisztikai szolgáltatások legjobb minőségű szakosodásokkal történő folyamatos javítása és alternatív technológiák bevezetése a költségek és a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

 A vevők és a munkatársak iránti tisztelet
 
Elkötelezettség és motiváció
 
Dinamizmus és szakmai alkalmasság

Célunk, hogy a hatékony, fenntartható és innovatív szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat kereső ügyfelek ideális választásává váljunk.

Szállítmányozási & Logisztikai Szolgáltatások

Szállításokat végzünk ADR szerinti felszereléssel ellátott vegyianyag szállító tartálykocsikkal Európa egész területén. Az ezen a téren szerzett tapasztalatunk ügyfeleink előnyére szolgál, és csökkenti a költségeiket.

Az általános áruk osztálya a szállítmányozási szolgáltatások teljes skáláját kínálja, az 1,5 tonnás tehergépkocsitól a 120 m3-es Jumbo-ig. Közvetlen kiszállítások, ütemezett Just in Time kiszállítások, országos és európai forgalmazás, ellenőrzött hőmérsékletű szállítmányok, DIN EN 1264 biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező gördőlőponyvás tehergépkocsik, nagyméretű pótkocsik, stb

Gyűjtőjáratok Európa nyugati és középső részéből Romániába, több közvetlen kiszállítás vagy a stratégiai HUB-októl (áruelosztó központoktól) cross-docking (közvetlen átrakás) lehetőségével. A versenyképes árak és a határidőben történő kiszállítás szavatolása lehetővé teszi ügyfeleink számára a költségek alakítását, kiszámítását és a hosszú távú partnerkapcsolataik fejlesztését.

Anchor 1
Anchor 2

Miért a Hope Sped?

Megbízhatóság
Ütemezett kiszállítások
Biztonság
Hatékonyság
Szakértelem
Szüksége van árajánlatra?
 Szeretné a szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásai externalizációját?
 A tevékenység hatékonnyá tételére törekszik a források optimizálása révén?
 Hasznára lenne a szállítási költségek elemzése, és ezeknek akár 30%-os csökkentése?
contact

A teljesítmény az ajánlólevelünk

Forduljon hozzánk bizalommal!
bottom of page