top of page
Anchor 6

Soluții simple și eficiente!        

15.000
Transporturi anual
Back-discount
KPI - 99,5%
Solutii transport

Transport și logistică - mărfuri lichide

Transportul de mărfuri periculoase lichide implică cea mai mare responsabilitate pentru produs, oameni și mediu și din acest motiv este foarte important să alegeți servicii profesioniste de transport precum cele oferite de Hope Sped.
Departamentul de logistică lichide dezvoltă și implementează soluții de transport pentru toate produsele atât chimice, periculoase sau nepericuloase, cât și alimentare. Astfel oferim clienților noștri soluții personalizate de transport, fluxul de informații fiind controlat de la început până la sfârșit.
Aproximativ 60-70% din produsele transportate sunt substanțe periculoase aparținând claselor ADR 3,6,8 și 9. Flexibilitate, siguranță și durabilitate, precum și conformitatea cu cerințele legale, de calitate, și de mediu sunt indicatori prioritari  la Hope Sped.
Hope Sped va poate pune la dispoziție cisterne inox, izolate, dotate cu sistem de încălzire, compresor și mereu curate având ECD (European Cleaning Document) pentru a evită orice fel de contaminare a produsului.

Calitatea înseamnă pentru noi satisfacția deplină a cerințelor clienților, siguranță că transporturile s-au derulat în cele mai bune condiții. Profesionalismul este reprezentat prin selecțiile la nivel înalt atât a șoferilor cât și angajaților și managerilor. 

Transport FTL / LTL / Expres

În cadrul departamentului de mărfuri generale oferim servicii de transport direct și multimodal, depozitare, distribuție, cross-docking, vămuire, a mărfurilor ambalate și vrac.
Muncă colectivă, experiență împărtășită întregii echipe, conferă o bază solidă în developarea fiecărui transport. Astfel reușim să rezolvăm orice problemă apărută în beneficiul clienților noștri, garantând satisfacția unei bune alegeri.

Intermodal / Hub / Cross-docking

Importanta transportului Intermodal este una majora in contextul directivelor europene de reducere a emisiilor de carbon. In continuarea fluxului prin intermdeiul terminalelor Hub ale partenerilor nostrii avem posibilitatea de a livra prin cross-dock simultan in toate orasele importante din Romania.

Please reload

3PL și Logistică dedicată

Servicii complete dedicate de logistică și supply chain management. Serviciile noastre profesioniste  de depozitare, transport și servicii cu valoare adăugată pot fi adaptate pentru a asigură satisfacerea cerințelor clienților noștri – prin crearea unui pachet personalizat și perfect flexibil care răspunde cerințelor specifice ale fiecărui domeniu de activitate 

Servicii Just In Time / Logistică Inversă

Logistică inversă (LI) se referă la un set de programe sau competențe deținute pentru mișcarea produselor în directive invers în lanțul de distributor (ex. de la consummator la producător). Această cuprinde mai mult decât simplă reutilizare a containerelor și a ambalajelor. Reprezintă procesul de mutare a produsului din punctul de consum către un alt punct, cu scpoul de a recupera valoarea rămasă sau, eventual, pentru dispunerea corespunzătoare.
Scopul Logisticii Inverse s-a extins de la managementul anumitor servicii, pentru a include diferite preocupări, și a atras în mod semnificativ atenția majorității companiilor. Procesul logisticii inverse poate genera periodic fluxuri negative în managementul lichidității comerciantului. Incertitudinea referitoare la Logistică Inversă crează situația în care comerciantul poate întâmpina dificulati în respectarea obligatiiloe financiare pe termen scurt sau în valoarea oportunităților

Please reload

Anchor 9

   Peste doua decenii de succes!

2003-2004

Hope Sped a fost înființată în anul 2003 că și companie privată cu capital integral românesc.  
Scopul de a oferi servicii specializate de transport a mărfurilor lichide și de a deveni un jucător important pe piață internă, a fost atins în primii 2 ani de activitate.

 

2004-2007

Încă din anul 2004 se înființează departamentul de transport mărfuri generale. Noul departament, format dintr-o echipă motivată, experimentată și flexibilă s-a impus repede pe piață transporturilor, asigurând bună reputație a companiei atât intern, cât și pe plan european.

2007-2010

Prin aderarea României la Uniunea Europeană, liberă circulația mărfurilor redefineste piața transporturilor în România iar Hope Sped reușește să se adapteze cu succes continuindu-și creșterea financiară și lărgindu-și cercul de clienți. Împreună cu parteneri strategici din Ungaria și Germania, Hope Sped oferă o rețea de transport și logistică foarte eficientă.

Please reload

2010-2013

Hope Sped încheie parteneriate pe termen lung cu importanți jucători din domeniul industriei chimice și a bunurilor de larg consum. Se pun bazele unui proiect în domeniul automotive prin adaptarea la cerințele specifice de transport și calitate. Managementul companiei reușește să depăsească criză economică și inregistrează o cifră de afaceri de peste 10 milioane euro.

2013-2015

Se deschid punctele de lucru din Austria și București pentru o mai bună acoperire teritorială. Parcului auto se adaugă un lot nou de camioane  Mercedes Actros EURO 6 conform strategiei de reducere a emisiilor poluante și a scăderii costurilor de transport printr-un consum scăzut. 

2015-2016

Echipa Hope Sped ajunge la 45 de angajați și înregistrează o cifră de afaceri de peste 13 milioane de euro, clasându-se pe locul secund în în județ, în domeniul transporturilor. Flotă se extinde cu 7 autocamioane Mân TGX Efficient Line. Se încheie contracte de furnizare servicii logistică cu companii multinaționale în valoare de 6 milioane euro.

Please reload

Parteneri

UNILEVER
MOL
NESTLE
Image 32
BASF
Electrolux-logo(web)
Image 32

Performanta ne recomanda.

Apelati la noi cu incredere!
bottom of page