Profesioniștii Dumneavoastră în transporturi

HOPE SPED s-a înființat în anul 2003 având ca obiect de activitate intermedierea transporturilor de marfă. De la înființare și până în prezent,  am cunoscut o dezvoltare susținută bazată pe o politică organizațională care accentuează importanța satisfacerii cerințelor clienților în condiții de calitate și promptitudine.

Convingerea fermă şi voinţa noastră este să asigurăm servicii de intermediere în transporturi la nivelul standardelor internaționale prin îmbunătățirea continuă a calității, conform sistemelor de management, implementate. Pentru aceasta, ne angajam să identificăm, să îndeplinim şi să depăşim in mod constant asteptările clienţilor nostri.

Angajații noștri au ca prioritate oferirea celor mai avantajoase soluții la solicitarile clientilor, dând dovadă de flexibilitate și grijă față de client.

Dispunând de o echipă profesionistă și dinamică, derulăm în prezent peste 1000 de transporturi lunar, volumul de muncă reflectându-se în performanța economică a companiei.

Toate aspectele activităţii noastre sunt măsurate şi monitorizate riguros, dezvoltarea susținută a companiei și îmbunătățirea continuă a modului în care ne servim clienții reprezentând principalele noastre preocupări și cel mai important avantaj competitiv.

 

 

 

Csaba Bodó

                                                                                        General Manager   

 

Delivering your business !

 

“Logica te duce din punctul A în punctul B.

 Imaginația te duce oriunde.”


– Albert Einstein

 

Certificat de calitate ISO 9001:2015

Certificat de management al mediului  ISO 9001:2015

Operator economic autorizat in securitatea si siguranta transporturilor

Certificat de performanță în domeniul afacerilor,

Membru fondator al Asociatiei Spalatorilor de Cisterne,  aderat la EFTCO (European Federation of Tank Cleaning Organization

 

Performanta ne recomanda.

Apelati la noi cu incredere!