top of page

Profesioniștii Dumneavoastră în transporturi

HOPE SPED a fost infiintata în anul 2003 avand ca obiect de activitate servicii de transport marfa si logistica.

 

De la înființare și până în prezent,  am cunoscut o dezvoltare susținută bazată pe o politică organizațională care accentuează importanța satisfacerii cerințelor clienților în condiții de calitate și promptitudine.

Convingerea si voinţa noastră fermă este să asigurăm servicii Eficiente, Sigure, si de Incredere. Pentru aceasta, ne angajam să identificăm, să îndeplinim şi să depăşim in mod constant asteptările clienţilor nostri.

Angajații noștri sunt cel mai apreciat bun al nostru. Fiecare angajat este tratat corect si isi desfasoara activitatea intr-un mediu placut si motivant,  un  mediu de lucru pozitiv, creativ si motivational. Nu toleram discriminarea  in cadrul companiei si nici fata de colaboratorii si partenerii nostrii. Mentinem o structură organizațională bine definită, care permite angajaților să contribuie cu idei proprii la imbunatatirea mediului de lucru si ne străduim să oferim un exemplu etic si pozitiv care să incurajeze si  intreaga bransa.

Dispunem de o echipă profesionistă și dinamică care organizeaza si deruleaza peste 1000 de transporturi lunar, volum de muncă ce se reflecta în performanța economică a companiei.

Toate aspectele activităţii noastre sunt măsurate şi monitorizate riguros, dezvoltarea susținută a companiei și îmbunătățirea continuă a modului în care ne servim clienții reprezentând principalele noastre preocupări și cel mai important avantaj competitiv.

 

 

 

Csaba Bodó

                                                                                        General Manager   

certificates

Delivering your business !

 

“Logica te duce din punctul A în punctul B.

 Imaginația te duce oriunde.”


– Albert Einstein

Anchor 1

Certificat de calitate ISO 9001:2015

Certificat de management al mediului  ISO 14001

Operator economic autorizat in securitatea si siguranta transporturilor

sqas-assessed-company-logo.jpg

SQAS este sistemul prin care se evalueaza performanta referitoare la calitate, siguranta, mediu si securitate ale furnizorilor de servicii logistice si ale distribuitorilor de produse chimice. Evaluarea este standard si se poate realiza in acelasi fel  de catre evaluatori independenti ce folosesc un chestionar standard.

contact

Certificat de performanță în domeniul afacerilor,

Membru fondator al Asociatiei Spalatorilor de Cisterne,  aderat la EFTCO (European Federation of Tank Cleaning Organization

Performanta ne recomanda.

Apelati la noi cu incredere!
bottom of page